Сътрудници

четвъртък, 24 април 2014 г.

Ох, ИДИОТИ !

Току що, главният секретар на МВР (??!??), каза нещо за финансите на държавата. " През първите ТРИ месеца на тази година, има с 30 милиона по-малко заявено ДДС за връщане от държавата. Нали знаете какво е това? - пита знаещият. Това , заедно с другите мерки, прави кабинета Орешарски успешен . "
Аз съм идиот. Не знам, какво ми казва "ултра-интелигентният" глав.сек.МВР. Или той е идиот , или аз. Моето становище е, че е той, но вие преценете. Какво ни казва тоя МОЗЪК. Понеже има с 30 милиона по-малко искания за възстановяване на ДДС, това означава успешна борба с организираната престъпност. А, бе теле. Първо учи, после мисли, после пак учи и ще разбереш , че си идиот. Мога да посоча 100 икономически причини за подобно събитие, и нито една не е в плюс за икономиката . Например:
1: Намалял износ.При износ, ДДС се възстановява - статистиката отчете 15 % спад на износа за това тримесечие, спрямо първото на 2013г.
2.: Спад на инвестициите - те носят ДДС защото купуват. Статистиката посочва най-големият спад на инвестициите в историята. От 1,5 милиарда евро за първото тримесечие на 2013 , до 460 милиона за 2014
3: Търговията на дребно е катастрофа
4: Очаквам с нетърпение статистика на данък печалба. И там ще е катастрофа
5: Харчим спестеното , бе идиот. Затова няма как да възстановяваме ДДС.
6: Защо си губя времето с този тъпоумник......... Минаха 20 минути , които загубих от живота си, да се разправям с тоя тъпанар......

Няма коментари:

Публикуване на коментар