Сътрудници

петък, 20 декември 2013 г.

Не го знам тоя, носеха се всякакви слухове ! Но обяснението на "Олигарски" е потресаващо ! За какво отговаря КАТ, ако не за намаляване на катастрофите !?!

Богдан Милчев, който оглавяваше КАТ-София, е преместен в резервния щат на МВР. Това означава, че той не е уволнен като служител, просто занапред няма да оглавява службата. Информацията беше потвърдена от вътрешния министър Цветлин Йовчев след церемонията за "Полицай на годината".Помолен да посочи конкретните забележки към работата на Милчев, по чието управление статистиката показва, че катастрофите в София са намалели двойно, Йовчев заяви:
"Считате ли, че това е достатъчно и на базата на какви оценки? Откъде вадите такива данни? Защото, според мен, данните, които са до момента, не са достатъчни и са незадоволителни. Трябва да продължим с активни усилия в тази насока. Също така по контрола на автопатрулите". Той допълни:"Тези забележки мисля, че са достатъчно конкретни, защото иначе ще влезем в един стил, който не е добър, и не би трябвало да се коментират детайли, не бива да се навлиза оттук нататък в повече детайли, имам достатъчно основания за това решение".

Няма коментари:

Публикуване на коментар