Сътрудници

вторник, 29 октомври 2013 г.

От фейсбук страницата на Стефан Гамизов -дано не ми се сърди, че е без разрешение

Тази сутрин разбрах, че спадам към графата гнусни хора. Защо ли? Другарката Нора Стоичкова ми го съобщи от екрана. Протестите били гнусни. Все пак и аз подкрепям упорито тези протести, а чисто документално подписа ми стои под писмата до Столична община за първите демонстрации срещу правителството в неделите, две седмици преди да изберат Пеевски. Тогава Станишев гневен каза, че не можело да се прави протест срещу правителство 4 дни след избирането му. Но го направихме, макар после да се намесиха келешите на Костов, омазаха всичко и измъкнаха комунистите, както през 97'-ма. Но това вече не е важно. Нека да кажа нещо на този социопат, Нора Стоичкова:

1. Гнусно е да си социопат, все едно да си сериен убиец. Не случайно резултата от тоталната доминация на комунистическата ви банда в обществените и икономически отношения в България след 1989 година доведе до изчезването на 2 милиона и 500 хиляди българи.

2. Гнусно е да си паталогичен крадец, каквито сте всичките в бандата БСП-ДПС-Атака. Може и някой там да не краде, но с подкрепата си за кражбите се превръща в същото, в каквото се превръща всеки, който присъства на изнасилване и не прави нищо да го спре. В случая, бандата завзела властта с преврат изнасилва цялата българска нация, а подкрепящите тази банда се наслаждават на сцената с перверзно болшевишко удоволствие.

3. Гнусно е да си робовладелец. А вие сте точно такива. Държите на синджир роби всички българи, даже тези с подкрепата за вас, и после ги продавате на световната политическа и икономическа магистрала. Това не ви впечатлява много, защото всеки издигнал се в наистина гнусната по причина на дела й ваша банда, наистина по душа е икономическа и политическа проститутка. Което си е много гнусно да повторя за сетен път.

Мога да кажа още много за вашата "гнуснярщина", но на един социопат не трябва много да му се говори. Социопатите трябва да бъдат възпирани да не вършат насилие. Мога да изброявам с часове гнусните ви злодеяния, като започна с енергетика и свърша със здравеопазване. Но това няма смисъл вече. Трябва да бъдете третирани с идеята за серийни убийци и безпощадно да бъдат разрушавани делата ви.

Няма коментари:

Публикуване на коментар