Сътрудници

четвъртък, 2 януари 2014 г.

Руският депутат Фьодоров - Русия / и целият свят/ сме колония на САЩ - част 2

Основните тези на Фьодоров са :
 1. Русия(СССР) загуби войната със САЩ, вследствие на което , САЩ като всеки победител се ползва от правата си на по-силен и победител за репарации, контрибуции и пр.
2. Русия(а и целият свят) е колониална
държава спрямо САЩ - които източват ресурсите на света за собственият си народ.
3. Финансовата система на света е устроена така, че да се осъществяват целите от предните две точки.
4. Русия трябва да води национално-освободителна война(политическа, юридическа и всякаква) за освобождение от колониализма
 Сега по отделните точки. Разпада на ССР е вследствие на война започнала още след края на II-та световна война. Там е ролята и на Горбачов като агент на САЩ, но това е много дълга тема.  След разпада на СССР, в Русия навлизат всякакви експерти, политици, бизнесмени и пр. от САЩ, които насочват всички процеси : от създаване на нова конституция, до приватизация….Т.нар. “неправителствени организации”(НПО) са с гласуван бюджет в конгреса на  САЩ в размер на 3 милиарда долара(!!) годишно. С тези пари се осъществява цялата дейност по контрол над “колонията”, подкупи на длъжностни лица, създаване на събития като демонстрации и политически скандали, обучение на лица за каузата, до диверсии. Един факт ме впечатли. За 2013 г. има 12 аварии при изстрелване на руски космически ракети. От десетките изстрелвания, тези които са аварирали са само от военната програма на Русия. Няма нито една авария с комерсиален спътник/Русия изпраща срещу заплащане в космоса спътници за телекомуникации и др. на всеки който си плаща).
Следващо :В конституцията на Русия е записано, че всичко се прави спрямо приетите в света общочовешки ценности. Тези ценности обаче се определят от САЩ , като върховен арбитър за това кое е добро и кое зло. В руската конституция е записано, че природните ресурси в земните недра са собственост на държавата, областите, регионите и ДРУГИ (!!). Няма държава в света, в която природните богатства да не са нейна собственост(даже и България впрочем). Има и други все в тоя род.

Няма коментари:

Публикуване на коментар